Maling af indvendig ejendom

Beregn nemt en ESTIMERET pris på maling af indvendige rum og/eller vinduer.

Vælg venligst hvad du ønsker at beregne!

Malerfirmaet Schou´s eftf. ApS

Vi går op i et pålideligt samarbejde med fokus på kunden

Søger du en maler i Odense eller omegn med fokus på højt serviceniveau, og som går op i detaljerne? Vi er klar til at hjælpe dig med din maleropgave, hvor du får den bedste service og et godt samarbejde. Siden 1963 har vi udført maleropgaver og fuldt udviklingen, som vi også gør den dag i dag. Vi benytter kun kvalitets maling, så du opnår det bedste resultat. Vores lange erfaring betyder, at vi kan udføre alle typer maleropgaver både restaurering, renovering, nybyg, tapetsering, spartling osv.

Vi udfører opgaver både for privat- og erhvervskunder.

Malerfirmaet Schou´s eftf. ApS