Malermester Michael Rasmussen ApS

Beregn nemt en ESTIMERET pris på maling af indvendige rum og/eller vinduer.

Vælg venligst hvad du ønsker at beregne!

Malermester Michael Rasmussen ApS

Når pris og kvalitet skal hænge sammen

Hos Malermester Michael Rasmussen ApS lægger vi ikke skjul på, at kvalitet vægtes højt. Vi bruger hellere en time ekstra for at sikre, at arbejdet er udført med rette kvalitet frem for at efterlade et stykke arbejde, som vi ikke kan stå inde for. Vi forlader derfor ikke et stykke arbejde, før kunden har godkendt arbejdet.

Malermester Michael Rasmussen ApS har til huse i Holbæk, men udfører maleropgaver på det meste af Sjælland. Gennem en åben og ærlig dialog, samt stor fleksibilitet, lever vores arbejde og kvalitet op til dine forventninger, hvad end der er tale om mindre maleropgaver eller større projekter.

Malermester Michael Rasmussen ApS